Kastetilaisuus ideoita

Kastetilaisuudessa voi hyvin antaa kummeille ja isovanhemmilla vauvan valokuvasta tehdyt magneetit - miksi ei myös muille vieraille. Mikäli kastetilaisuus / nimiäiset on jo vietetty, voi magneetin lähettää jälkikäteen 'kiitoskorttina'.

Valokuvamagneetin ojentaminen jo kastetilaisuudessa paikan päällä on luonteva tapa osoittaa kiitoksensa sekä säästää sinut turhilta ylimääräisiltä lähetyskuluilta.

Kuva voi olla ihan mikä tahansa - perinteinen kastekuva, vauvan ihanat ryppyset jalkapohjat tai ihana kuva sykkeröisestä 'nyytistä'. Kuvaan voidaan sitten liittää haluttu teksti - nimi ja päiväys, runo tai ajatelma. Ihan mikä tuntuu sopivan tilanteeseen. 

 Jos vielä epäröit, niin katso, mitä magneeteista on tykätty  www.huuto.net/fi/showfeedback.php3
Jos lähtökuva ei ole riittävän hyvä sellaisenaan, niin sitä voidaan muokata haluttuun suuntaan ennen magneetiksi työstöä.

 Magneetti on mukava antaa esim. kummeille ja isovanhemmille myöskin vähän vanhemmasta lapsesta. Tässä esimerkki, kuinka ihana sanoinkuvaamaton ilme saadaan talteen.

Annettava magneetti voi olla myös yksinkertaisuudessaan kaunis.

 

Tekstien kanssa voi myös leikitellä ja saada kuvaan 'lisäilmettä'.

Jos magneettia ei ojenna jo kastetilaisuudessa vieraille, niin magneetti on helppo liittää omatekoiseen kiitoskorttiin. Magneetti on helppo asettaa kiitoskorttiin esim. alla kuvantunlaisilla kulmavilloilla tai vanhanaikaisemmalla valokuva-albumin kulmakiinnikkeillä. Siitä se on sitten helppo siirtää jääkaapin oveen piristämään tulevia päiviä. Valokuvamagneetin voi myös lähettää ihan sellaisenaa kirjekuoressa. 
 

Ainoastaan mielikuvitus on rajana. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kuulla lisää, Autan mielelläni sinua saamaan omanlaisia magneetteja annettavaksi ristiäisten / nimiäisten yhteydessä tai sen jälkeen kiitoskortin yhteydessä. Ota yhteyttä heidi.remes@luukku.com

Ja kuka on sanonut, että ainoastaan kummit ja isovanhemmat tarvitsevat lasten kuvia ilahduttamaan tulevia päiviä. Kuinka ihanaa olisikaan, jos pienokaisella olisi kotona ihailtavana isovanhempien, kummien ja muiden läheisten kuvia. Näistähän olisi sitten kiva opetella tunnistamaan - kuka kukin on. Siitähän voisi tulla lapselle kivakin leikki, kun äiti tai isä työstää perheelle ruokaa esim. näin.

 

                                            Voit myös tutustua tästä  lisää magneettien saloihin.