Ystävänpäivä 14.2.2012

Ystävänpäivä onkin sitten seuraava mielenkiinnon kohteeni - mitä lahjaksi ystävänpäivänä ? Mitä lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea ?

Ystävä on niin tärkeä, että on saanut oman nimikkopäivänsäkin. Mielestäni ystävänpäivä on joka päivä. Ystävää on mukava muistaa esim. magneetilla, jolloin se jää piristämään ystävää ja on esillä joka päivä muistuttamassa ystävyydestä ja sen tärkeydestä.

Nyt sitten pitäisi etsiä materiaalia magneetin toteuttamiseksi.

- maisemakuva, joka tuo mukavia yhteisiä muistoja mieleen,

- hauska hetki, joka naurattaa vielä tänäkin päivänä,

- hassu kuva, jossa olemme yhdessä ystävän kanssa,

- ystäväni lemmikin kuvakin kävisi hyvin,

- tai joku kaunis kuva, johon liitän ajatuksen, jolla on merkitystä ystävyydellemme.

Kun sopiva kuva löytyy, niin siitä sitten toteutan ystävänpäivämagneetin.

Sitten magneetti saakin olla piristämässä tulevia päiviä jääkaapin ovessa.

Voit tutustua magneetteihin myös täältä.

Etsiessäni hyviä ystävänpäiväkuvia toteutettavaksi magneeteiksi, niin alkoi tuntua siltä, että jokaisesta kuvasta olisi jotain saanut aikaiseksi. Tässä yksi.. muistaakohan saaja edes kuvan ottamishetkeä :)  ystävän päivänä sekin selviää..

Tämä ideahan voisi toimia myös esim. pikkujoululahjana tai syntymäpäiväkorttina. Miksi ei toimisi myös häissä. Häät ovat kuitenkin ikimuistettava tilaisuus. Voisi ehkä antaa magneetit, jossa polttarit (polttarisankarit) olisi kuvattuna. Täytyy muistaa tämäkin mahdollisuus.

Ystävien lemmikkien kuvia oli helppo löytää. Mitä jos niistä toteuttaisin ystävänpäiväksi magneetin. Lemmikin siirtäminen toiseen taustaan on haasteellista, jos on kovin pörröinen karva. Sileäkarvaiset pystyn saamaan uuteen ympäristöön (siistittyyn ympäristöön) helpommin. Tosin usein koirien kuvat on näköjään otettu ulkosalla, jolloin taustakin on valmiiksi hyvä. Tässä kuitenkin yksi siirtoni.

Nyt pitäisi vielä miettiä tähän sopiva teksti ja magneetti olisi valmis ystävälle annettavaksi.

Ystävänpäivämagneettiin riittää myös pelkästään pieni tehoste esim. sydän.

 

Tässähän voisi tehdä jopa 'jekun' ystävälle ja toteuttaisin magneetin, jossa hän on ihan uudessa ympäristössä. Pitäisiköhän sekoittaa pakkaa ? :)

Ystävänpäiväksi annettavaan magneettiin voi tehdä jotain hauskaa, nyt pitäisi vaan ideoida ja yhdistellä tilanteita. Vain mielikuvitus on rajana. Yhdistämisessä voin siis käyttää useita eri kuvia tai useampia ihmisiä yhdistää yhteen paikkaan.

Ystävänpöiväksi voi vielä antaa kalenterin lahjaksi, jossa on hänelle merkittävä kuva.

 

Ystävänpäivämagneettiin voi laittaa myös jotain aivan muuta esim. ystävänpäiväruno, ajatelma tai ihan mitä vaan - rakkauden tunnustus ?

 

Alkuperäisen kuvan kanssa voi myös leikitellä. Tehostekeinoja voi käyttää, kun haluaa korostaa kuvasta jotain osuutta. Taustaa voi häivyttää tai esim. muuttaa mustavalkoiseksi.

TAAS KERRAN MAGNEETTIARVONTA:

Laita kommenttisi tämän tekstin yhteyteen, niin 4 onnekasta arvotaan saamaan ystävänpäivämagneetin omasta haluamastaan kuvasta haluamallaan tekstillä. Arvonta tapahtuu 15.1.2010

Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse. Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi mukaan. Ilmoitan voittajat myös tällä sivustollani.

Onnea arvontaan !