Vuodatuksella on käynyt kämmi ja kaikki kuvat ovat hävinneet. Lisäilen niitä takaisin tänne pikkuhiljaa. Suuret pahoitteluni, että osa kuvista puuttuu.sad

Valokuvamagneetti käy hyvin annettavaksi mitä erilaisimpiin tilanteisiin. Persoonallinen magneetti kiinnittää huomiota ja on hyvin näkyvillä. Lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea.  Jos kuva ei ole kokonaisuudessan hyvä, niin sitä voidaan muokata haluttuun suuntaan ennen magneetiksi työstöä.  esimerkkejä . Anna laadukas valokuvamagneetti, jolla on tunnearvoa ja merkitystä. 

Oletko tullut ajatelleeksi ....Valokuvamagneetin antaminen jo juhlatilaisuudessa (esim. kastetilaisuudessa, lakkiaisissa tai häissä 'hääkarkkina' jne) on luonteva tapa osoittaa kiitoksensa. Näin säästyy pitkä 'penni' sen osalta, että kiitokset  lähettäisi jälkikäteen. 

 Kastetilaisuuteen ..Magneetti käy hyvin annettavaksi esim. kastetilaisuudesssa kummeille ja isovanhemmille - miksei muillekin vieraille. Kiva muisto  - lapsen kuvalla, nimellä ja mahd. syntymätiedoilla, kuvalla ihanista ryppyisistä jalkapohjista tai sykkerössä olevasta 'nyytistä' tilanteeseen sopivan tekstin kanssa. Vain mielikuvitus on rajana kts. Ideoita

 Kurkkaa, mitä magneeteista on pidetty - palautteet linkki.


kastetilaisuuteen (nimiäiset, ristiäiset tai lahja kummille)

 Äitienpäivä, syntymäpäivä, isänpäivä, joulu 

Kiitoskortti

 rakkaalle, toipilaalle

Ultraäänikuva vauvasta, lemmikin kuva ja resepti ovat hyviä kohteita magneetiksi.

Laihdutus on vaikeata. Tällöin magneetti voisi olla muistuttamassa asiaa aina jääkaappi käynneillä, jossa kuva olisi erittäin kannustava.

Hääkutsun yhteydessä voi lähettää magneetin, joka jää sitten muistoksi. Samoin perinteisten hääkarkkien tilalla voi antaa pienimuotoisemman magneetin, jossa olisi esim. häissä tarjoiltava erikoinen juoma tai ruokaresepti, joka jäisi häävieraille muistoksi.

Tuliaisviemisen yhteydessä esim. mökille vietävä muurikkapannu. Tämän kanssa voi hyvin viedä  mukana magneetin, jossa on esim. muurikkalettujen ohje ja lyh. toivotus onnistuisiin lettuhetkiin lahjan antajalta. :)

Lahjan yhteyteen esim. häälahjan, joka olisi esim. juustofondue, tämän mukana on oivallista antaa magneetti, jossa olisi mahtava juustofondue ohje ja luonnollisesti lahjan antajan toivotukset fondue hetkiin.

Koiran kasvattaja voi antaa esim. luovutuksen yhteydessä koirasta pentukuvallisen magneetin, jossa on koiran nimi ja suku'puu'tiedot yms.


Annettava magneetti voi myös olla yksinkertaisuudessaan kaunis.

 

Tekstien avulla saadaan magneettiin lisää 'ilmettä'


Sisustusmagneettia voi nimensä veroisesti käyttää myös muualla kuin jääkaapin ovessa. Tässä hyvä esimerkki siitä, kuinka uuni on saanut uuden ilmeensä.

 

Esimerkkejä magneettien mahdollisuuksista KATSO. 

 Ainoastaan mielikuvitus on rajana. Magneetin voi tehdä siis kuvasta, joka miellyttää silmää, joka on mukava antaa saajalle. Kuva voi olla ihan mikä tahansa - lapsi, lemmikki, ihana maisema, muuten vaan mukavia muistoja tuova hetki. Tekstiksi voi laittaa nimen, päiväyksen, runon, ajatelman, reseptin tai ihan mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä - esim. rakkauden tunnustus tai merkittävät kiitoksen sanat. Yhtälailla esim. juhlissa tarjottavan boolin ohje :)

Harrastukseni puitteissa voi auttaa sinua saamaan aikaiseksi haluamanlaisesi magneetin. Ota reilusti yhteyttä, myös muihin sivuillani liittyvissä asioissa.