Magneettilahjojen työstö alkaa olla loppuvaiheessa. Olen laskeskellut, että viimeisiä työstän Joulukuun 10 päivän tienoolla. Sen jälkeen pitäisi kaikki lahjamagneetit, kalenterimagneetit ja toivotusmagneetit olla valmiita.  Itse asiassa tämän jälkeen en ehtisi niitä oikein enää tehdäkään. Kun kaikki on valmiina, niin sitten siirryn Jouluiseen siivous urakkaan ja rauhoitun Joulun viettoon.

Ystävänpäiväksi ryhdyn taas työstämään magneetteja tammikuun alkupäivistä alkaen. Niiden parissa sitten on mukava puuhastella tuonne helmikuun alkupäiville saakka.

Ystävänpäivä magneettien työstö on hauskaa puuhaa, kun saa keksiä kaikkea mukavaa, etsiä hullun hauskoja kuvia ystävistä, tapahtumista, kaivaa ihania muistoja esiin ja esim. lemmikkien kuvia. Näihin sitten, kun saan 'iskevän' tai sopivan lausahduksen, ajatelman, runon tms. Se olisi sitten siinä.

Valkoisen Valoisaa Joulua toivoen, Brunni

Tervetuloa katsomaan tammikuussa, mitä kaikkea ystävänpäiväksi suunnittelen.

TAAS KERRAN MAGNEETTIARVONTA:

Laita kommenttisi tämän tekstin yhteyteen, niin 4 onnekasta arvotaan saamaan ystävänpäivämagneetin omasta haluamastaan kuvasta haluamallaan tekstillä. Arvonta tapahtuu 15.1.2010 Onnea arvontaan !

Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse. Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi mukaan. Voit laittaa myös sähköpostin suoraan minulle otsikolla Ystävänpäivämagneettikilpailu.

Tai kommentoi - kohta on tässä alapuolella             V