Magneetti käy hyvin annettavaksi mitä erilaisimpiin tilanteisiin. Persoonallinen magneetti kiinnittää huomioita ja on hyvin näkyvillä.

 

Juhlien jälkeen kiitoskortit

Kun juhlat on ohi - syntymäpäivät, valmistujaiset jne, niin on mukava lähettää kiitoskortti vieraille. Varsinkin kastetilaisuudessa ja tässä yhteydessä luonnollisesti jo paikan päällä on mukava antaa kiitos kummeille, isovanhemmille ja miksei muillekin vieraille.  Magneetilla - vauvan kuvalla - on tunnearvoa ja merkitystä. 

Magneetin saa mukavasti asetettua kiitoskorttiin esim. vanhan valokuva-albumin sellaisilla kulmakiinnikkeillä tai kuten alla olevassa esimerkissä laittamalla pienet viillot korttiin magneetin kulmien kohdalle.

Kiitoskorttiin sitten vielä haluttu teksti ja siten postiin.

Magneetin voi sitten helposti irroittaa ja siirtää ilahduttamaan jääkaapin oveen.

Perinteinen kiitoskortti on vähän hankala säilyttää. Ei välttämättä ole hyllytilaa, jossa näitä voisi pitää ja ne 'kerää pölyä'.Kuva voi olla ihan mikä tahansa kuhunkin tilanteeseen sopiva :)

Kiitoskortti voi olla myös toisenlainen. Elämässä on tilanteita, kun on saanut esim. apua joltain. Hänelle voi antaa kiitokseksi magneetin - esim. ihana maisema ja kauniit kiitos sanat.

Ota reilusti yhteyttä, jos haluat kuulla, kuinka esim. sinä voisit saada aikaiseksi omanlaisia magneetteja esim. kiitoskorteiksi ja mitä niiden työstö vaatii.

Saat lisää tietoa näistä magneeteista myös täältä.